Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 29, 2018

Volledig vanuit mijn nieuwe Zijn een episode over het misschien wel allerbelangrijkste leerpunt in HET Leven en in ieder geval in die van mij; onvoorwaardelijke (zelf) liefde. De inzichten die ik hierover heb verkregen hebben mij op een diep niveau Geraakt met een hoofdletter G. En hebben nu al zoveel veranderd.

In deze...


Dec 5, 2018

Als reactie op episode #111 heb ik vandaag wat vragen voorgelegd aan Rose die ik graag met jullie wil delen.

Liefs Sophie


Jun 28, 2018

Lieve Vrouwen, I know ik heb gisteren al een podcast met jullie gedeeld, maar afgelopen maandag zat ik vol inspiratie dus hierbij ook mijn allernieuwste (avond) meditatie "het gouden pad"! Een heerlijke meditatie om je avond mee af te sluiten en even volledig uit je hoofd te komen. Geniet ervan!!!

P.S. Ik vergeet het...


May 7, 2018

Dit weekend ontving ik een fikse "haatmail" met nogal wat beschuldigingen, waarin o.a. deze zin stond: "Neppe mensen kan ik niet tegen en dat zie ik in jou. Ik hoop dat je goed in de spiegel kijkt en ophoudt sprookjes te vertellen. Dan is er nog hoop voor je en dat ben je de mensen die je volgen en geld aan...


Mar 21, 2018

Vandaag kwam ik echt tot een geniaal inzicht. De episode is een beetje hyper, maar dit moest ik gewoon met jullie delen!

Enjoy!

Wat ga je leren?

  • Hoe het ego zich soms spiritueel kan voordoen.
  • Hoe jij de vorm waarin het ego zich voordoet kan leren herkennen.
  • Waarom het zo liefdevol is om nee te zeggen tegen...