Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 25, 2019

Er ligt zoveel verrijking en magie in de plek van “on-comfortabelheid’. Alles gebeurt in een divine timing, maar wat is jouw fysieke aandeel in het stuk ‘zichtbaarheid’. Wat mag je nog leren? Wat kun je nog doen? Enjoy this episode.

 

Links mentioned in this episode

Instructies naar Verlicht Leven

Show van...


Sep 23, 2019

Vanuit welke frequentie besteed jij dingen uit? Vanuit welke frequentie schakel jij hulp in? Let’s dive in to this! Want de frequentie van waaruit jij dingen uitbesteed heeft zo een belangrijke invloed op de uitkomst van je manifestaties. Let’s dive in to this.

Enjoy

 

Links mentioned in this episode:

⁃ Spirit...


Sep 19, 2019

Lieve jij, 

Het duurde even wat langer maar er staat weer een nieuwe episode voor je klaar. Dit keer over de ‘moed van kwetsbaarheid’. Want in deze episode laat ik mijn eigen kwetsbaarheid zien, de dingen waar ik soms nog tegen aanloop en wat het is dat ik nog mocht zien. 

Heel veel liefs voor nu 

#kwetsbaarheid...


Sep 16, 2019

Door alle hectiek van het leven is het soms zo makkelijk om je te verliezen in dingen die je ‘moet’ doen. Maar tijd bestaat niet. Tijd is net zo geconditioneerd als alle andere dingen in het leven. Dus ontdek middels deze episode wat jij vandaag mag shiften in je energie zodat jij kan gaan doen wat je hier op aarde...


Sep 9, 2019

Waar het leven echt over gaat, dat is de hamvraag!!!! In deze episode deel ik hoe ik 3 jaar geleden een heel moedig (al zeg ik het zelf), dapper besluit nam wat mijn leven 360 graden veranderde. Had ik dat besluit niet genomen dan zag mijn leven er waarschijnlijk heel anders uit. En deel ik de wonderlijke samenwerking...