Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 19, 2020

Super dankbaar voor dit leuke interview met Sanny (van Sanny Zoekt Geluk). Net als het boek heeft dit interview enige tijd op zich laten wachten. Maar zoals altijd gebeurt alles in een divine timing. Hoe het allemaal precies is gelopen en nog veel meer andere dingen zoals: mediumschap, moederschap, ondernemerschap, en eigenwijs zijn bespreken we uitgebreid uit in deze talk. Ruim 1 uur aan inspiratie staat voor je klaar. I hope you enjoy!

Mijn intentie met deze reeks interviews is om vrouwen zoals Sanny die al een groot platform hebben volledig vanuit hun meest authentieke plek te laten zien, zodat anderen vrouwen daar ook weer een voorbeeld uit halen en we op die manier echt dat ripple effect met zijn allen in gang kunnen zetten. Omdat de wereld klaar is voor die volgende stap!

Mijn dank aan Sanny is groot. Meer info over haar en haar online programma ‘Vandaag Gelukkig, Morgen Succesvol’ wat gaat over werken aan je mindset en je geluk, kun je vinden via:

https://sannyzoektgeluk.kartra.com/page/home

En binnenkort kun je mij ook terug zien op haar You Tube kanaal in de serie ‘Een kijkje in het hoofd van ….’ Wil je er zeker van zijn dat je die aflevering niet mist vergeet je dan niet te abonneren op het kanaal van Sanny via: https://www.youtube.com/user/SannyVerhoeven.

Het hele interview inclusief beeld vind je terug op mijn eigen You Tube Kanaal: https://www.instagram.com/sovschoice/

Overige links mentioned in this episode: 

Instructies naar Verlicht Leven - Boek 

Rose Affirmatie Kaartendeck