Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 21, 2020

Evolutionair gezien zijn we geconditioneerd om onszelf te beschermen tegen angst. In de oertijd overleefde je niet als je niet altijd op je hoede was. Dit mechanisme zit nog steeds in ons systeem, en is de reden waarom we liever veilig blijven op de plek waar we nu zijn dan dat we de leap of faith nemen.

Toen ik in 2017 voor een groots besluit stond voelde ik dezelfde oerangst. De angst voor het onbekende. Maar ik voelde ook een calling, een calling om meer uit het leven te halen. Dus besloot ik ondanks mijn hoge schulden, hoge maandlasten en 0,0 marketing ervaring toch de leap of faith te nemen en mijn hart te volgen. Ik besloot niet opnieuw in vaste dienst te gaan en mijn ondernemersdroom te volgen. Ik gaf mijzelf 1 jaar. 1 jaar om te bewijzen dat ik dit kon, als het dan toch niet zou lukken kon ik altijd opnieuw in vaste dienst gaan. Vandaag deel ik mijn tips voor het doorbreken van je eigen upper limit/oerangst. 

We bespreken onder andere: 

  • Hoe de ‘illusie’ ons weerhoudt om te groeien als mens
  • Hoe je door je eigen upper limit heen kunt breken
  • Een theorie over het maximale geluk dat we als mens kunnen ervaren

Books mentioned in this episode: 

Big leap

Instant healing

Schrijf je vandaag nog in voor de enige course in de wereld die Marketing en het Spirit stuk met elkaar combineert. En allow binnen 3 maanden resultaten waar je zelf van zal staan te kijken. Making good MONEY along the way and making a great IMPACT on the world! –> https://sovschoice.com/smcourse/