Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 4, 2021

 
Toen ik in 2017 rond deze periode wakker werd uit mijn narcose Wist ik dat er iets veranderd was. Ondanks de operatie pijn die ik toen nog overal voelde, Voelde ik dat de pijn die eronder zat, de pijn die ik 2 jaar lang constant had gevoeld weg was. Ik besloot vanaf dat moment dat alles anders zou worden. En zo het geschiede.
 
Niet in 1 dag, niet in 1 week, maar stapje voor stapje. Ik begon met het schrijven van blogs voor Fitgirl.nl over mijn ziekte periode en later over eetstoornissen vanuit mijn expertise als psycholoog. Daarna besloot ik een volgende stap te zetten en online (chat) sessies aan te bieden aan vrouwen die kampte met een onzeker zelfbeeld (leuk detail een van mijn eerste klanten toen, is nog steeds een trouwe volger en klant vandaag de dag). Ik vroeg toen €75 voor 8 sessies uit mijn hoofd. Naarmate ik me steeds beter en zekerder ging voelen durfde ik een volgende stap te zetten. Ik besloot een live workshop te geven genaamd: ‘ultiem geluk’. Ik vroeg €50 voor deze leuke workshop aan mijn moeder haar keuken tafel. Ik plaatste een berichtje op Facebook en 6 vrouwen melde zich aan. 3 nieuwe klanten, mijn oude buurvrouw, mijn schoonzusje en mijn moeder.
 
Waarom deel ik dit?
Omdat als je een Verlangen hebt, je ergens ‘moet’ beginnen. Ik werd niet overnight een succes. Ik ben gewoon begonnen stap voor stap.
 
Alles wat ik kan kun jij ook!
Voel je een Verlangen, gun jezelf vandaag om de eerste stap te zetten. Hoe klein of ‘onbenullig’ die stap misschien ook voelt.

You can do this!