Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 30, 2019

Hoe weet je wat het verschil is tussen source of ego?! Dat is by far de meest gestelde vraag die ik krijg van mijn volgers. Dus helemaal vanuit Italië deel ik met jou mijn nieuwste inzichten rondom dit thema. En hoe je het verschil kunt voelen tussen source, of ego die doet alsof die source is. Een fully inspired...


Aug 28, 2019

In deze episode deel ik uitgebreid met je hoe ik mijzelf afstem op de meest efficiënte manifestatie frequentie. Want manifesteren is niet moeilijk, maar je moet wel snappen (of beter gezegd) voelen hoe je jezelf op de “juiste” frequentie moet afstemmen.

Dus ben je benieuwd naar de tools die ik hiervoor inzet?...


Aug 26, 2019

N.a.v. een gesprek dat ik vanochtend had kwam ik tot 2 hele waardevolle tips die ik  graag met jou wil delen. Want hoe kun je de signs van het universum gaan zien en hoe kun je je vragen zo gaan stellen aan het universum dat je ook echt het antwoord krijgt dat je verlangt?

Je ontdekt het in deze episode. 

Liefs Sophie


Aug 20, 2019

Ok deze informatie heb ik nog nooit eerder gedeeld, tot nu toe, want in deze episode deel ik zeer uitgebreid hoe ik in mijn eerste jaar zo een hoge omzet wist te manifesteren, en hoe ik heel effortless relatief "hoge" prijzen kon vragen en kon manifesteren. 

Een must listen voor iedereen die op zoek is naar...


Aug 20, 2019

Afgelopen weekend was ik naar het event van Abraham Hicks, en eigenlijk zijn er niet echt woorden die goed kunnen beschrijven hoe die ervaring was. Maar in deze episode doe ik een poging :) ;) en deel ik sowieso mijn belangrijkste inzichten n.a.v. deze 2 dagen. Een ding kan ik je wel vertellen mijn energie is meer...