Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 30, 2021

Een paar uur voor mijn live workshop van afgelopen woensdag was ik even in paniek. Ik was compleet niet in alignment, dus ik besloot een podcast op te nemen als een soort zelftherapie om mezelf weer in een hogere energie te krijgen. Dit is het resultaat.  

Enjoy  

Wat ga je leren:  

  • Wat mijn onzekerheden zijn. 
  • Hoe ik...


Nov 29, 2021

"Wie ben jij? Waarom stuur je mij dit verkooppraatje?? Hoe durf je mensen gebakken lucht van honderden euro’s aan te smeren? Verveeld huisvrouwtje". Dit berichtje ontving ik van de week van een van mijn workshop volgsters. Haha een mooie aanleiding voor een luchtige bonus podcast episode. 

Enjoy  

Wat ga je...


Nov 26, 2021

Afgelopen weken ontving ik meerdere vragen van moeders die zich afvragen of je je kind zomaar onvoorwaardelijk alles kunt geven zonder daarmee de "verkeerde" boodschap over te brengen aan je kind. Nu ben ik zelf geen moeder maar Abraham Hicks deelde hier laatst wel een super interessant inzicht over. Het gaat...


Nov 25, 2021

Ik reed vandaag terug van mijn oma naar huis en ik realiseerde mij opeens heel sterk dat vrijheid helemaal niets te maken heeft met je fysieke omstandigheden of manifestaties. Vrijheid zit namelijk echt in je hoofd. Maar hoe creëer je geestelijke en financiële vrijheid in je hoofd als je nu nauwelijks tot...


Nov 25, 2021

N.a.v. een vraag van een van mijn luisteraressen nam ik een inspirerende podcast op over hoe jij als onderneemster hogere prijzen kunt gaan vragen voor jouw diensten.  

Enjoy

Wat ga je leren:  

  • Hoe jij kunt gaan geloven in jouw meerwaarde.
  • Hoe jij je prijzen kunt gaan verhogen.
  • Waarom je hogere prijzen moet willen...