Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 10, 2020

Het is super makkelijk om naar je huidige bankrekening te kijken en je gedrag daardoor te laten beïnvloeden. Immers als het geld niet op je bankrekening staat kun je het ook niet uitgeven toch?! Of zou er ook een andere optie mogelijk zijn?! 

Ontdek het in de nieuwste episode die ik voor je klaar heb staan. Zodat je huidige ‘realiteit’ niet veel langer meer je werkelijkheid zal zijn. ☺️❤️

“I Said it, I felt it and believed in it because I finally understood these Universal Principles.” - Richard Dotts

p.s. de So V's choice app werkt al weer dus je kunt deze gewoon downloaden via iTunes of Google Play

Links mentioned in this episode:

Episode #255 3 LOA fouten die we allemaal nog maken. 

Episode #256 Het grootste 'probleem' bij het oplossen van een probleem.

De Instructies naar Verlicht Leven is beschikbaar via bol.com of sovschoice.com/shop. Lees mij deze week nog —> vandaag besteld is binnen 2 dagen in huis.

So V’s Money Mindset Training (een 5 weekse online training waarmee je je eigen geconditioneerde bril over het leven en geld zult transformeren aan de hand van de 7 universele wetten zodat jij het maximale uit je leven en business kunt halen) is beschikbaar via de shop —> plaats je bestelling vandaag nog om vanavond al te starten.

Let Dollars flow to me easily kun je bestellen via bol.com.

De gratis training Science of getting rich kun je beluisteren via de So V’s Choice app —> download de app direct via Google Play of Apple Store om vanmiddag al te starten met deze training.